Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Στολίστε το κέντρο των ειδοποιήσεων με τα δικά σας εφέ στο iPhone σας

Οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να δώσουμε ένα προσωπικό τόνο στο iphone μας και αν έχουμε jailbreak τα πράγματα είναι πιο εύκολα αλλά και χωρίς jailbreak υπάρχουν πολλές αξιόλογες λύσεις. ....


Μια τέτοια επιλογή που θα δώσει προσωπικότητα στο iphone μας είναι η παρακάτω που μας εξηγεί ο Αντώνης σε ένα σύντομο video.
Έτσι μπορείτε να στολίσετε το κέντρο των ειδοποιήσεων με ένα πολύ όμορφο και μοναδικό εφέ με κινούμενη εικόνα και να γράψουμε ότι μας αρέσει.
Η εφαρμογή που αναφέρεται ο Αντώνης είναι η E-minus και είναι διαθέσιμη δωρεάν και για το πως θα την χρησιμοποιήσετε απολαύστε το video πιο κάτω.
https://itunes.apple.com/gr/app/e-minus/id933278113?mt=8Σχόλια