Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple εγκατέστησε ανιχνευτές μετάλλων μετά την τραγωδία του Ορλάντο

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του συνεδρίου των προγραμματιστών η Apple για πρώτη φορα σε παρόμοιο συνέδριο εγκατέστησε ανιχνευτές μετάλλου όπως υπάρχουν και στα αεροδρόμια όπου όλοι οι προσκεκλημένοι θα περάσουν από έλεγχο. ....

Τα έκτακτα αυτά μετρα πάρθηκαν μετά το χθεσινό μακελειό στην πόλη του Ορλάντο με 50 νεκρούς και 53 τραυματίες.
Νωρίτερα ο πρόεδρος Tim Cook έγραψε στο twitter

«Οι καρδιές μας είναι με τα θύματα αυτής της απερίγραπτης τραγωδίας στο Ορλάντο με τις οικογένειές τους και όλους όσους θρηνούν μαζί τους»,  έγραψε.

Επίσης ο χώρος του συνεδρίου θα περιφρουρείται σε μεγάλη ακτίνα από ένστολους και μη αστυνομικούς αλλά και από ιδιωτικές εταιρίες Security.Σχόλια