Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η απίστευτη εμμονή στην λεπτομέρεια από την Apple

Το 1997 ήταν μια κρίσιμη καμπή στην ιστορία της Apple με την επιστροφή του Steve Jobs ενός ανθρώπου που είχε εμμονή με την λεπτομέρεια και την τελειότητα.  ......

Η Apple έδινε μεγάλη προσοχή πάντα και εξακολουθεί να δίνει όταν πιάσουμε στα χέρια μας ένα οποιοδήποτε προϊόν.
Όμως δεν σταματά μόνο στα προϊόντα της αφού αν παρατηρήσει κανείς ένα κατάστημα Apple Store θα δει απίστευτη λεπτομέρεια.

Ζωντανό παράδειγμα το κατάστημα της στο Σαν Φρανσίσκο που όλα είναι τοποθετημένα με τέτοιο σκοπό που οι γραμμές ακόμη και οι νοητές συναντιούνται δίνοντας την αίσθηση της συνέχειας.
Ακόμη και πλάκες στο πεζοδρόμιο είναι ακριβώς τοποθετημένες να φαίνονται ότι είναι μέσα στο σχεδιασμό του καταστήματος.
Οι υαλοπίνακες τα τραπέζια και οτιδήποτε είναι από το κατάστημα,δεν είναι τυχαία τοποθετημένο όπως ίσως πιστεύαμε πολλοί από εμάς.
Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν και θα καταλάβετε.Σχόλια