Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple έστειλε προσκλήσεις για το WWDC 2016

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα σήμερα αφού η Apple έστειλε προσκλήσεις για το WWDC 2016 που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου 2016 στο εκθεσιακό συγκρότημα Bill Graham Civic Auditorium στο Σαν Φρανσίσκο.  .....

Η εταιρεία έστειλε προσκλήσεις σε δημοσιογράφους και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης στην εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος.
Το Worldwide Developers Conference, σε συντομογραφία WWDC της Apple, πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιστορικά, έχει γίνει ένας τόπος για την παρουσίαση του νέου λογισμικού, και η φετινή εκδήλωση θα είναι δεν αποτελεί εξαίρεση.

Στην επερχόμενη εκδήλωση θα επικεντρωθεί σε τέσσερα βασικά λειτουργικά συστήματα το ios, το OS X, το watchOS και το tvOS. Είναι πιθανό, η Apple κυκλοφορήσει σχεδόν αμέσως μια δημόσια beta έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος. Η απελευθέρωση της τελικής έκδοσης θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
Στην εκδήλωση οι προγραμματιστές θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εμπειρογνώμονες της Apple πάνω στην δημιουργία εφαρμογών και πολλά άλλα που τους απασχολούν.


Σχόλια