Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Βρέθηκε ο τρόπος για δικά μας θέματα στο Apple Watch

Όσοι από εμάς περιμέναμε να δούμε στο OSWatch3 που παρουσιάστηκε την Δευτέρα να επιτρέπει η Apple την δημιουργία δικών μας θεμάτων στο ρολόι της απογοητευτήκαμε καθώς ούτε τώρα η Apple δεν έδωσε αυτό το απλό αίτημα στους καταναλωτές της. ....

Οι κάτοχοι των Android έχουν εκατοντάδες επιλογές από διάφορα θέματα για να στολίσουν το ρολόι τους αλλά η Apple εξακολουθεί να μην το επιτρέπει με την μόνη επιλογή να βάζουμε εικόνες στο δικό της μοτίβο.
Όμως φαίνεται και εδώ το jailbreak θα μας δώσει την λύση καθώς ο Maximehip δημοσίευσε στο λογαριασμό του πως βρήκε τον τρόπο να βάζουμε τα δικά μας θέματα αλλά αυτό θα συμβεί μόλις κυκλοφορήσει ένα jailbreak για το ios 10 του @iH8sn0w  η κάποιου άλλου.


Ο συγκεκριμένος προγραμματιστής έχει πολλές φορές δημιουργήσει εφαρμογές για το Apple Watch όπως πρόσφατα κατάφερε και έτρεξε ένα browser στην οθόνη του και πολλά άλλα .

Σχόλια