Η Apple αναπτύσσει ένα σύστημα ενάντια στις παράνομες εικόνες και video

0
Στη σύγχρονη εποχή που ζούμε όταν κάτι μας εντυπωσιάζει η πρώτη κίνηση είναι να βγάλουμε το κινητό μας και να το φωτογραφίσουμε η ακόμη και να το βιντεοσκοπήσουμε. ....

Όμως πολλές είναι οι περιπτώσεις όπου κάτι τέτοιο είναι παράνομο όπως για παράδειγμα σε μια συναυλία η σε ένα συνέδριο και πολλές ακόμη περιπτώσεις που απαγορεύετε η φωτογράφιση.
Για αυτούς τους λόγους η Apple κατοχύρωσε σήμερα στο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ένα νέο δίπλωμα όπου μια ειδική συσκευή μπλοκάρει την κάμερα του iphone με υπέρυθρες και δεν μπορεί να λειτουργήσει.
Έτσι όπου επιβάλλεται η κάμερα των κινητών θα είναι κλειδωμένη όπως υπάρχει και το αντίστοιχο μηχάνημα εδώ και χρόνια που απενεργοποιεί το σήμα των κινητών.

Το μηχάνημα αυτό που σίγουρα θα προκαλέσει την αντίθεση πολλών θα μπορεί να λειτουργήσει και σαν ξεναγός αφού για παράδειγμα σε ένα μουσείο στρέφοντας την κάμερα σε κάποιο έκθεμα θα εμφανίζονται πληροφορίες για αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !