Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple για την γιορτή του ποδοσφαίρου δημοσίευσε ένα νέο video

Για να γιορτάσει την έναρξη του EURO 2016 η Apple που ξεκίνησε εχθές δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube ένα νέο video. .....


Στο video εμφανίζονται εικόνες που τραβήχτηκαν από τον κόσμο με τα ονόματα τους από κάτω  μέσα από ένα iphone με ποδοσφαιρικό περιεχόμενο.
Η μουσική που ντύνει το video είναι το τραγούδι “Wings” του  Little Simz και μπορείτε να το κατεβάσετε από το iTunes εδώ.
Το video είναι διάρκειας 30 δευτερολέπτων και είναι το ακόλουθο.


Σχόλια