Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να προσθέσετε οποιαδήποτε πηγή στο Apple TV σας

Για να αναπαράγεται μια πηγή από το Apple TV σας η θα πρέπει να έχετε jailbreak κάτι εξαιρετικά δύσκολο αφού και αυτό στην παρούσα φάση χρειάζεται γνώσεις για να το κάνετε η να βάλετε εφαρμογές τύπου Kodi αλλά και πάλι θα σας παιδέψει μέχρι να το κάνετε.

Τώρα τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα αφού μια νέα εφαρμογή κυκλοφόρησε για το σκοπό αυτό και μάλιστα δωρεάν.
Πρόκειται για την εφαρμογή "Video Stream Player" όπου εκτός από έτοιμες πηγές που διαθέτει μπορείτε να προσθέσετε και οποιαδήποτε δικιά σας.

Έτσι δημιουργείτε τις δικές σας λίστες με οποιοδήποτε περιεχόμενο απλά και εύκολα.
Την εφαρμογή Video Stream Player αναζητήστε την δωρεάν στο AppStore του Apple TV σας.


Σχόλια