Ξεκίνησαν οι εγγραφές του Apple Summer Camp

0
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Apple θα πραγματοποιήσει το Apple Summer Camp σε διάφορες χώρες του πλανήτη και θα πραγματοποιηθεί μεταξύ της 11ης Ιουλίου και της 12ης Αυγούστου. .....

Πρόκειται για ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών όπου μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα της Apple λιανικής και να μάθουν για το προγραμματισμό να γνωρίσουν από κοντά διαδραστικά βιβλία να μάθουν κώδικα για την ρομποτική και πολλά άλλα.
Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Κίνα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ, Ιταλία, Ιαπωνία, Ολλανδία , Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Τα παιδιά θα προμηθευτού μπλουζάκια και εκπαιδευτικό υλικό και αν θέλετε και εσείς να γράψετε δωρεάν το παιδί σας μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα της Apple εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !