Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple τιμά τον Muhammad Ali

Η Apple με αφορμή τον θάνατο του Muhammad Ali εχθές αποφάσισε να τον τιμήσει όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν με μεγάλες προσωπικότητες, ανεβάζοντας την εικόνα του στην πρώτη σελίδα της. ....

Ο Muhammad Ali που γεννήθηκε το 1942 και πέθανε εχθές μετά από χρόνια προβλήματα με το Πάρκινσον που είχε από πολύ νέος, θεωρείτε μεγάλη μορφή για την Αμερική αλλά και γενικότερα σε όλο τον κόσμο.
Εκτός από κορυφαίος μποξέρ που ήταν αντιστάθηκε στην εκμετάλλευση των μαύρων αλλά και εναντιώθηκε στο πόλεμο του Βιετνάμ όπου αποφάσισε να μην πάρει μέρος και για αυτό το λόγο του είχαν αφαιρεθεί όλα τα μετάλλια και τα βραβεία του αλλά και φυλακίστηκε.

Πολύ αργότερα δικαιώθηκε και του αναγνωρίστηκε και πάλι η ηγετική του μορφή και η τόλμη που είχε.


Σχόλια