Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple ζητά από τους εργαζομένους της να δοκιμάσουν το MacOS 10.12

Η Apple ενημέρωσε σήμερα σε όλους τους εργαζομένους της στα καταστήματα λιανικής πώλησης Apple Store με επιστολές το αίτημα να λάβουν μέρος στη δοκιμή της τελευταίας έκδοσης του MacOS 10.12  Sierra λειτουργικού συστήματος.  ....


Η εταιρεία προσπαθεί να αφαιρέσει όλα τα σημαντικά θέματα που ίσως υπάρχουν πριν από την κυκλοφορία του την πρώτη δημόσια έκδοση αυτού του συστήματος, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο.
Η Apple τονίζει επίσης ότι η δοκιμή είναι απολύτως εθελοντική και δεν θα επηρεάσει την εργασία των εργαζομένων.
Το νέο λειτουργικό περιλαμβάνει πλίθος από νέες προσθήκες καλύτερη σταθερότητα προσθήκη της Siri και άλλα νέα χαρακτηριστικά.

Σχόλια