Η Apple σταματά την υποδοχή Lightning για την USB-C στο iphone 7

0
Τα τελευταία χρόνια η Apple μείωσε συνεχώς τον αριθμό των υποδοχών συνδεσιμότητας στα MAC αφού από οκτώ που υπήρχαν το 2011 το 2015 έγιναν 4 και πρόσφατα με την κυκλοφορία του 12 ιντσών MacBook έγιναν δυο ......
που η μια είναι για τα ακουστικά 3,5 jack και η δεύτερη μια USB-C που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές επιλογές.
Σύμφωνα με την Κινέζικη σελίδα Anzhuo, η Apple σκοπεύει να κάνει το ίδιο τώρα και στο iphone 7 όπου θα εγκαταλειφθεί η υποδοχή Lightning και θα αντικατασταθεί από μια USB-C.
Το όφελος από αυτή την αλλαγή είναι πολύ μεγάλο για την Apple αφού θα πετύχει υψηλότερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων αλλά και θα μεγαλώσει την συνδεσιμότητα με άλλα προϊόντα όπως για παράδειγμα εξωτερικούς δίσκους.

Ας μην ξεχνάμε πως υπάρχει και η κοινοτική οδηγία της Ευρωπαϊκής ένωσης που αποφάσισαν πρόσφατα όλοι οι κατασκευαστές να χρησιμοποιούν μια κοινή υποδοχή φόρτισης στις συσκευές τους.

Βέβαια στον αντίποδα οι αντιδράσεις του κόσμου θα είναι πολλές όπως είχε γίνει και στο παρελθόν καθώς πολλοί είναι αυτοί που έχουν προμηθευτεί με εξωτερικές συσκευές που συνδέονται στο iphone τους με ένα καλώδιο Lightning και αν συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να επιβαρυνθούν ξανά.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !