Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple κατέβασε οριστικά την εφαρμογή "La Petite Mort"

Όπως γνωρίζουμε η Apple έχει πολύ αυστηρά κριτήρια στις εφαρμογές της  και μεταξύ άλλων απαγορεύονται ακόμη και τα σεξουαλικά υπονοούμενα. .....

Έτσι έγινε και στην περίπτωση της εφαρμογής "La Petite Mort" όπου αρχικά την είχε επιτρέψει αλλά μερικές ώρες αργότερα αναθεώρησε και αποφάσισε να την κατεβάσει οριστικά.
Η εφαρμογή La Petite Mort προσημείωνε τον γυναικείο κόλπο και σκοπός του παίχτη ήταν να δώσει ευχαρίστηση με τις κατάλληλες κινήσεις.
Η εφαρμογή δεν έδειχνε εικόνες αφού ήταν πολύ θολές (pixelated) και μόλις που διακρινόταν με την φαντασία αλλά είχε τους ανάλογους ήχους.
Ωστόσο η εφαρμογή συνεχίζει να παραμένει κανονικά στο κατάστημα της Google στο σύνδεσμο εδώ.
Σχόλια