Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple έδωσε το ios 9.3.3 beta 2 και στους δημόσιους δοκιμαστές

Η Apple μετά την κυκλοφορία του ios 9.3.3 στους προγραμματιστές εχθές το βράδυ όπως μας έχει συνηθίσει είναι τώρα διαθέσιμο και για τους δωρεάν δοκιμαστές που έχουν κάνει εγγραφή στο πρόγραμμα της.  .....

Το νέο αυτό λειτουργικό δεν περιλαμβάνει εμφανής αλλαγές αλλά μόνο κάποιες που στοχεύουν στην σταθερότητα του και διορθώνει κάποια προβλήματα χωρίς να υπάρχουν λεπτομέρειες από την Apple.
Αν και εσείς θέλετε να δοκιμάστε δωρεάν το νέο λειτουργικό θα πρέπει να επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ και να κάνετε μια δωρεάν εγγραφή, όπου και μετά μπορείτε να προσθέσετε το πιστοποιητικό που θα σας δοθεί για βλέπετε τις ενημερώσεις.Σχόλια