Η Apple πήρε θέση για το άνοιγμα του πυρήνα στο ios 10

0
Το γεγονός που μας απασχολούσε για το πως η Apple άφησε ανοικτό για πρώτη φορά τον κώδικα του πυρήνα στο ios 10 δεν αποτελεί πελών "μυστικό" αφού και επίσημα πλέον η Apple απάντησε στα δημοσιεύματα. ....

Μέχρι και εχθές οι ειδικοί έλεγαν πως το άνοιγμα του πυρήνα θα βοηθήσει την Apple ακόμη περισσότερο να βρει τρωτά σημεία στο ios αλλά σήμερα ο εκπρόσωπος της Apple TechCrunch ανακοίνωσε πως η εταιρία το έκανε σκόπιμα για γίνει το ios ακόμη γρηγορότερο μιας και δεν περιέχει κάποιες πληροφορίες αυτός ο κώδικας για τους χρήστες.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής ...

"Η μνήμη cache του πυρήνα δεν περιέχει πληροφορίες για το χρήστη, και με την  αποκρυπτογράφηση είμαστε σε θέση να βελτιστοποιήσουμε την απόδοση του λειτουργικού συστήματος χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια . "

Η Apple αναφέρει επίσης πως η πρόσβαση στο πυρήνα είναι πολύ μικρής η και μηδενικής σημασίας ο κίνδυνος που διατρέχουν οι χρήστες καθώς το λειτουργικό εξακολουθεί να προστατεύεται.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !