Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple "σκοτώνει" το Game Center στο IOS 10

Το λειτουργικό σύστημα ios 4.1, έκανε το ντεμπούτο του πριν από έξι χρόνια, φέρνοντας μαζί του μια νέα εφαρμογή για την εποχή την Game Center. .....

Εκεί μπορούν όλοι οι χρήστες να βλέπουν τις επιδόσεις τους με άλλους χρήστες, παίζοντας παιχνίδια να τους ακολουθούν η ακόμη και να επικοινωνούν.
Μάλιστα η Apple προέτρεπε τους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν την υπηρεσία Game Center στα παιχνίδια που δημιουργούσαν.
Με την κυκλοφορία της πρώτης Beta του ios 10 είδαμε πως η Apple αναθεώρησε και αφαιρεί πλέον την εφαρμογή Game Center και τώρα προτείνει στους προγραμματιστές να προσθέσουν την υπηρεσία εντός των εφαρμογών τους.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν είδαμε ποτέ στο λειτουργικό του Apple TV4 την υπηρεσία Game Center παρά το ότι έχει κυκλοφορήσει εδώ και τόσο καιρό.


Σχόλια