Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple ανέβηκε στην τρίτη θέση στην κατάταξη από το Fortune

Το Fortune δημοσιοποιεί κάθε χρόνο μια κατάταξη με τις 500 μεγαλύτερες εταιρείες των ΗΠΑ. ......

Ο ηγέτης της λίστας ήταν το δίκτυο συναλλαγών Wal-Mart, η οποία για πολλά χρόνια, με εξαίρεση το 2009, που κατατάσσεται στην πρώτη θέση.
Η Apple φέτος έκανε την έκπληξη και αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση της λίστας από την πεμτη που ήταν πέρυσι.
Τα κριτήρια της κατάταξης είναι με βάση τα έσοδα του προηγούμενου έτους και για να μπει μια εταιρία στον κατάλογο θα πρέπει να υπερβαίνει τα $ 4 δισεκατομμύρια τα έσοδα της.
Αναλυτικά ο πίνακας που δημοσιεύτηκε με τις πρώτες 10 κορυφαίες επιχειρήσεις είναι ο ακόλουθος.


Σχόλια