Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple αφαιρεί τα όπλα από τα εικονίδια Emoji

Επηρεασμένη από τις πρόσφατες εξελίξεις στο Ορλάντο η Apple αποφάσισε να αφαιρέσει τα όπλα από τα εικονίδια Emoji σε όλες τις συσκευές της iphone ipad και υπολογιστές. ......

Επίσης εκτός από το εικονίδιο με την καραμπίνα και το πιστόλι θα αφαιρεθεί και το εικονίδιο που έχει ένα όπλο στο πρόσωπο.
Η Microsoft που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα παρά να συμφωνήσει με την απόφαση αυτή.
Το πρότυπο Unicode εμφανίστηκε το 1991. Αποτελείται από δύο μέρη το καθολικό σύνολο χαρακτήρων (για περισσότερο από ένα εκατομμύριο μέλη) και κωδικοποιήσεις αυτών των συστημάτων και χαρακτήρων. Το πρότυπο προσθέτει συνεχώς νέους χαρακτήρες από το 2011 σε μορφή emoticons.
Χαρακτηριστικό είναι πως και πέρυσι η η οργάνωση ακτιβιστών NYAGV (Νεοϋορκέζοι κατά της βίας των οπλων) υπέγραψαν μια αίτηση ζητώντας να αφαιρεθεί το εικονίδιο, που δείχνει ένα πυροβόλο όπλο.

Σχόλια