Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple σχεδιάζει να εξοπλίσει το Apple Watch με οθόνες micro LED

Η Apple σχεδιάζει να εγκαταλείψει την OLED τεχνολογία στο Apple Watch 3 σύμφωνα με δημοσίευμα του DigiTimes επικαλούμενο αξιόπιστες πηγές. .....

Στην τρίτη γενιά «έξυπνων» ρολογιών οι οθόνες θα βασίζονται σε οργανικές διόδους εκπομπής φωτός που θα αντικατασταθούν από μικρο-οθόνες LED που χαρακτηρίζονται για την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
Αυτή την στιγμή στο ρολόι της Apple χρησιμοποιείται η οθόνη OLED που είναι και η μοναδική της συσκευή και παρά την υψηλή ευκρίνεια καταναλώνει πολλούς πόρους ενέργειας.

Το 2014, η Apple αγόρασε την εταιρεία LuxVue, η οποία ασχολείται με την ανάπτυξη εξειδικευμένων οθονών.
Έτσι φαίνεται πως η Apple σκοπεύει να κατασκευάζει μόνη της της οθόνες αυτές για να περιορίσει το κόστος και παράλληλα να είναι λιγότερο εξαρτημένη από άλλους εταίρους.
Οι πληροφορίες αφορούν για το Apple Watch 3 και όχι για αυτό που θα δούμε φέτος μαζί με το iphone 7 τον Σεπτέμβριο.

Σχόλια