Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple εξελίσσει ακόμη περισσότερο το Apple Pencil

Πέρυσι, η Apple κυκλοφόρησε την γραφίδα της Apple Pencil, το οποίο εκτιμάται ιδιαίτερα από τους επαγγελματίες, καλλιτέχνες και γραφίστες.  ...
Αλλά ο χρόνος δεν σταματά, και η εταιρεία σχεδιάζει να βελτιώσει τις δυνατότητες της πένας, όπως αποδεικνύεται από ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που χορηγείται από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.
Το έγγραφο της Apple περιγράφει μια νέα γενιά για την γραφίδα που θα περιλαμβάνει διάφορους αισθητήρες προσαρμοσμένους κατά μήκος έτσι ώστε να μπορούν να χειριστούν από τα δάχτυλα μας.
Οι αισθητήρες αυτοί θα μπορούν πατώντας τα ανάλογα σημεία να κάνουν παχύτερη η όχι την γραμμή του σχεδίου η και άλλες χειρονομίες αλλά και περιστρέφοντας στο χέρι μας το μολύβι θα μπορούμε να περιστρέψουμε ολόκληρο το σχέδιο μας.

Όπως μας έχει μάθει η Apple από το παρελθόν το δίπλωμα αυτό είναι πιθανό να το δούμε πραγματικότητα στην επόμενη αναβάθμιση του Pencil που σκοπεύει η εταιρία.Σχόλια