Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple συγκέντρωσε 8.000.000 δολάρια προς όφελος της γης

Τον Απρίλιο, η Apple πραγματοποίησε μια φιλανθρωπική εκδήλωση «Προς όφελος της Γης», στην οποία το App Store συγκέντρωσε χρήματα από μια ποικιλία εφαρμογών, με όλα τα κέρδη από την πώληση που δοθήκαν στο WWF.  .....


Το σύνολο των κερδών έφτασε στα 8.000.000 εκατομμύρια δολάρια όπως ανακοίνωσε η εταιρία στο περιθώριο του WWDC 2016.
Στην προσπάθεια συμμετείχαν 17 εφαρμογές από 24 προγραμματιστές που το περιεχόμενο τους σχετιζόταν με το WWF τη διατήρηση των δασών, ωκεανών, φρέσκο ​​νερό, άγρια ​​ζωή, και την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Η Apple ανακοίνωσε μερικά στατιστικά για να κατανοήσουμε το πρόβλημα όπως είναι η εξαφάνιση των δασών σε έκταση 48 γηπέδων ποδοσφαίρου ανά λεπτό, λιγότερο από 1% το νερό πέφτει στις δεξαμενές γλυκού νερού, 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι καταναλώνουν 1,5 φορές περισσότερους πόρους από ό, τι ο πλανήτης μας μπορεί να προσφέρει, τα τελευταία 40 χρόνια, ο πληθυσμός των άγριων ζώων - θηλαστικά, πουλιά, ερπετά, αμφίβια και ψάρια - μειώθηκε κατά 52% και πολλές άλλες δραματικές συνέπειες που ίσως να μπορέσουμε να προλάβουμε αν δράσουμε τώρα για να αλλάξει η προσέγγιση με τη χρήση και την κατανάλωση ενέργειας.


Σχόλια