Η Apple δεν αποζημιώνει τους χρήστες για το "σφάλμα 53"

0
Πρόσφατα είχε προκύψει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα μετά την κυκλοφορία του IOS 9.2.1 όπου οι κάτοχοι των iphone 6, iPhone 6 Plus, το iPhone 6S και iPhone 6S Plus που είχαν αλλάξει το αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος, είδαν τις συσκευές να κλειδώνουν για πάντα αχρηστεύοντας τες αφού το νέο λειτουργικό τις μετέτρεπε σε "τούβλα". ....

Λίγο αργότερα μετά την μεγάλη διάσταση του θέματος η Apple ζήτησε συγγνώμη από τους χρήστες και υποσχέθηκε πως θα τους αποζημιώσει κυκλοφορώντας παράλληλα μια αναβάθμιση που διόρθωνε το πρόβλημα.
Μετά από τόσο καιρό ένας χρήστης κάνοντας μήνυση το γίγαντα της Καλιφόρνιας δεν κατάφερε να δικαιωθεί καθώς ο ζημιωθείς δεν ήταν σε θέση να αποδείξει την πρόκληση της βλάβης.
Έτσι η Apple δεν υποχρεούται να αποζημιώσει τους χρήστες καθώς για να επισκευαστεί ένα τέτοιο iphone θα πρέπει να πληρώσει κάποιος 250 ευρώ στα επίσημα καταστήματα της.
Για την ίδια περίπτωση εκκρεμεί ακόμη ένα δικαστήριο στην Σεούλ όπου αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !