Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple ανακοίνωσε τους νικητές των βραβείων σχεδιασμού 2016

Σήμερα η Apple ανακοίνωσε τους νικητές των ετήσιων βραβείων της  σχεδιασμού του World Wide του 2016.  .....
Ανάμεσα στους νικητές περιλαμβάνονται πολλές εφαρμογές για iOS και Mac.
Τα Βραβεία Design δημιουργήθηκαν για να αναδείξει τις εφαρμογές που «ανεβάζουν τον πήχη στο σχεδιασμό, την τεχνολογία και την καινοτομία αλλά και να επιβραβεύσει τους φοιτητές.
Ως δώρα η Apple παρουσιάζει διάφορα προϊόντα της και, φυσικά,  χρηματικά τρόπαια. Πλήρης κατάλογος με τις εφαρμογές που βραβεύτηκαν είναι ...

Βραβεία Design


Βραβεία Design φοιτητών


Σχόλια