Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το 95% των χρηστών ντρέπονται να χρησιμοποιήσουν την Siri δημόσια

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από την Creative Strategies, η συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτητών iPhone έχουν χρησιμοποιήσει την Siri.  ......
Αντίθετα, μόνο το 3% από αυτούς έχουν τολμήσει να την χρησιμοποιήσουν δημόσια.
Η έρευνα διαπίστωσε ότι το 98% των ιδιοκτητών iPhone έχουν χρησιμοποιήσει την Siri τουλάχιστον μία φορά. Ωστόσο, τα δύο τρίτα από αυτούς τη χρησιμοποιούν μόνο περιστασιακά.
Περισσότερο έκπληξη αποτελεί ότι μόνο το 3% των ερωτηθέντων έχουν ζητήσει τις υπηρεσίες της δημόσια.
Οι περισσότεροι από αυτούς θεωρούν ότι είναι ενοχλητικό και γελοίο να μιλάμε στο κινητό τους στο δρόμο η σε ανοικτούς χώρους.
Η ψηφιακή βοηθός χρησιμοποιείτε κυρίως στο αυτοκίνητο με ποσοστό 62% και 39% την χρησιμοποιούν στο σπίτι.
Το χαμηλότερο ποσοστό χρήσης είναι στο γραφείο, με μόνο 1,3%.

Σχόλια