Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

72 νέα εικονίδια έρχονται στο IOS 10

Μια τεράστια παρτίδα  από 72 νέα εικονίδια emoji είναι στο δρόμο για το iPhone σας και iPad σας, εφόσον η ομάδα Unicode ανακοίνωσε την απελευθέρωσή τους αυτή την εβδομάδα.  .....
Η Apple είναι πιθανό να περιλαμβάνει αυτά τα νέα Emoji στο ios 10 που έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο.
Έτσι ο χρήστης θα έχει μια σειρά από 72 εκφράσεις με ανθρώπους σε διάφορα συναισθήματα, ζώα αλλά και διάφορα αντικείμενα.
Η Apple είναι μέρος της κοινοπραξίας Unicode 9 .0 έτσι είναι φυσικό ότι κάθε νέα σειρά Emoji που κυκλοφορεί έχει το δικαίωμα να τα συμπεριλάβει στα λειτουργικά της.

Δείτε πιο κάτω το video με τα 72 νέα εικονίδια που ανακοινώθηκαν και έρχονται στο ios αλλά και σε άλλες πλατφόρμες.

Σχόλια