Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

300.000 αντιδράσεις για το iPhone 7 πριν ακόμη κυκλοφορήσει

Οι πληροφόρηση που έχουμε από διαρροές για το iphone 7 δείχνουν πως η Apple σκοπεύει να αφαιρέσει το βύσμα των ακουστικών 3,5mm και να συνδέονται είτε ασύρματα η και με την Lightning υποδοχή της φόρτισης. .....

Αυτό το γεγονός προκάλεσε το θυμό χιλιάδων ανθρώπων που αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους καθώς όπως υποστηρίζουν κάτι τέτοιο βάζει σε επιπλέον έξοδα τους χρήστες που έχουν διάφορα αξεσουάρ από παλιότερα μοντέλα.
Έτσι δημιουργήθηκε μια σελίδα όπου μπορούν να δείξουν την αντίδραση τους σε αυτή την απόφαση μαζεύοντας υπογραφές.

Μέχρι τώρα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 300.000 υπογραφές και οι αντιδράσεις συνεχίζονται.
Αν και εσείς θέλετε να προσθέσετε την υπογραφή σας τότε επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ.


Σχόλια