XuanWheel .....Κάντε μοναδικό το ποδήλατο σας μέσα από το iphone

0
Έχετε το αγαπημένο σας ποδήλατο και θέλετε να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα και να το θαυμάζουν όλοι?  .....

Τότε ίσως σας ενδιαφέρει το XuanWheel όπου πρόκειται για ένα μηχανισμό που περιλαμβάνει μια σειρά από LED ενσωματωμένη μπαταρία με διάρκεια μέχρι και 8 ώρες και σύνδεση με το iphone σας στην αντίστοιχη δωρεάν εφαρμογή που θα πρέπει να κατεβάσετε.
Τα LED που τοποθετούνται στον τροχό του ποδηλάτου όταν περιστρέφονται δημιουργούν εκπληκτικά σχέδια που την νύχτα σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα.
Μέσο της εφαρμογής στο iphone μπορείτε να επιλέξετε από τα δεκάδες διαθέσιμα αλλά και να δημιουργήσετε τα δικά σας για να ξεχωρίζετε.
Παράλληλα η εφαρμογή θα σας δίνει πληροφορίες από τους αισθητήρες για την ταχύτητα που έχετε την μεγιστη που αναπτύξατε καθώς και τα χιλιόμετρα που διανύσατε η τις ώρες που κάνατε.

Το XuanWheel είναι 100% αδιάβροχο και στην συσκευασία περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα, οδηγίες τοποθέτησης και το καλώδιο USB φόρτισης.
Το κόστος του είναι στα 40 ευρώ και μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον σύνδεσμο εδώ καθώς και να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή από το σύνδεσμο πιο κάτω.

https://itunes.apple.com/gr/app/xuan-wheel/id1044544133?mt=8






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !