Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

XuanWheel .....Κάντε μοναδικό το ποδήλατο σας μέσα από το iphone

Έχετε το αγαπημένο σας ποδήλατο και θέλετε να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα και να το θαυμάζουν όλοι?  .....

Τότε ίσως σας ενδιαφέρει το XuanWheel όπου πρόκειται για ένα μηχανισμό που περιλαμβάνει μια σειρά από LED ενσωματωμένη μπαταρία με διάρκεια μέχρι και 8 ώρες και σύνδεση με το iphone σας στην αντίστοιχη δωρεάν εφαρμογή που θα πρέπει να κατεβάσετε.
Τα LED που τοποθετούνται στον τροχό του ποδηλάτου όταν περιστρέφονται δημιουργούν εκπληκτικά σχέδια που την νύχτα σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα.
Μέσο της εφαρμογής στο iphone μπορείτε να επιλέξετε από τα δεκάδες διαθέσιμα αλλά και να δημιουργήσετε τα δικά σας για να ξεχωρίζετε.
Παράλληλα η εφαρμογή θα σας δίνει πληροφορίες από τους αισθητήρες για την ταχύτητα που έχετε την μεγιστη που αναπτύξατε καθώς και τα χιλιόμετρα που διανύσατε η τις ώρες που κάνατε.

Το XuanWheel είναι 100% αδιάβροχο και στην συσκευασία περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα, οδηγίες τοποθέτησης και το καλώδιο USB φόρτισης.
Το κόστος του είναι στα 40 ευρώ και μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον σύνδεσμο εδώ καθώς και να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή από το σύνδεσμο πιο κάτω.

https://itunes.apple.com/gr/app/xuan-wheel/id1044544133?mt=8


Σχόλια