Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέα αναβάθμιση για την εφαρμογή winbank Mobile δεν επιτρέπει το jailbreak και πως να το διορθώσετε

Μετά την πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής winbank Mobile (1.5.0) από την Τράπεζα Πειραιώς, πολλοί χρήστες είχαν προβλήματα με κατάρρευση αλλά και όταν πρόσθεταν το δαχτυλικό αποτύπωμα η εφαρμογή σύντομα το ξεχνούσε και ζητούσε πάλι από την αρχή σύνδεση. ....

Έτσι σήμερα κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση η 1.5.1 που διορθώνει τα προβλήματα αλλά δυστυχώς φέρνει μαζί της ένα πρόβλημα για όσους έχουν jailbreak την συσκευή τους.


Συγκεκριμένα η νέα έκδοση περιλαμβάνει τις εξής αλλαγές

Βελτιωμένη λειτουργικότητα του Touch ID για συσκευές με ios 9
Βελτιώσεις λειτουργικότητας
Διόρθωση σφάλματος για το Διεθνές πληκτρολόγιο
Βελτιώσεις ασφαλείας (jailbroken συσκευές δεν υποστηρίζονται)

Έτσι όσοι δεν έχετε jailbreak μπορείτε να κατεβάσετε κανονικά την ενημέρωση της 1.5.1 οι υπόλοιποι που έχετε jailbreak θα πρέπει να κάνετε κάτι από τα δυο για να έχετε πρόσβαση ξανά στην εφαρμογή.

1)Μπορείτε να κατεβάσετε το δωρεάν tweak "App Admin" όπου σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε από μια εφαρμογή τις προηγούμενες εκδόσεις κανονικά από τους server της Apple και αφού το έχετε εγκατεστημένο επιλέξτε να κατεβάσετε την έκδοση 1.4.0 όπου και θα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα ακόμη και αν έχετε jailbreak.

2)Και η δεύτερη και πιο απλή επιλογή είναι με το safari του iphone να επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ και μόλις φορτώσει η αρχική σελίδα της εφαρμογής κάντε μια συντόμευση στην οθόνη σας έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση όποτε την χρειαστείτε


https://itunes.apple.com/gr/app/winbank-mobile/id448914740?mt=8


Σχόλια