Πως θα ενεργοποιήσετε τις video κλήσεις του WatsApp στο iPhone σας

0
Πρόσφατα αναφερθήκαμε στην πρόθεση του WhatsApp να προσθέσει την δυνατότητα video κλήσεων στην εφαρμογή και μάλιστα δημοσίευσα εικόνες που αποδεικνύουν αυτή τη λειτουργία. .....

Η εταιρία για λόγους που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη αυτή η δυνατότητα, έχει επιλέξει να μην εμφανίζεται στις συσκευές μας μέχρι να ολοκληρωθούν οι δοκιμές.
Όμως αν θέλετε να εμφανίσετε τις  βίντεο κλήσεις στο δικό σας iphone και την εφαρμογή WhatsApp μπορείτε να το κάνετε αρκεί να έχετε jailbreak.
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να προσθέσετε στο cydia το ρεπό του blog που είναι το "http://argonaytis.yourepo.com/" και να κατεβάσετε το νέο πακέτο WAVideoCallEnabler.
Μετά την εγκατάσταση του πηγαίνοντας σε μια επαφή σας θα δείτε πως πλέον δίπλα στο εικονίδιο του τηλεφώνου υπάρχει ένα νέο εικονίδιο με κάμερα επάνω δεξιά όπου αν το επιλέξετε θα μπορείτε να κάνετε κανονικά μια video κλίση.
Να επαναλάβω πως η εταιρία δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα αυτή τη δυνατότητα και ο τρόπος αυτός δεν είναι ο επίσημος.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !