Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Το Twitter δοκιμάζει την νυχτερινή λειτουργία

Σε μια ενδιαφέρουσα αλλαγή προχώρα το κοινωνικό δίκτυο του Twitter που αφορά την διεπαφή του με την λειτουργία νυχτερινής εμφάνισης. ....

Η αλλαγή αυτή ήδη έχει εφαρμοστεί στην εφαρμογή για το λειτουργικό Android και σιγά σιγά θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες πλατφόρμες.
Η νυχτερινή λειτουργία θα ενεργοποιείται αυτόματα κατά την διάρκεια της νύχτας με λευκά γράμματα σε σκούρο φόντο για μια ξεκούραστη ανάγνωση το βράδυ.

Είναι η πρώτη φορά που το Twitter κάνει μια τόσο μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του θέλοντας να ανασυνταχθεί καθώς οι μετρήσεις δείχνουν μια πτωτική πορεία το τελευταίο διάστημα για το κοινωνικό δίκτυο που μάλιστα για το λόγο αυτό απέλυσε και 4 διευθυντικά στελέχη του και άλλαξε γενικό διευθυντή που τώρα ανέλαβε ο συνιδρυτής Jack Dorsey.


Σχόλια