Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αυτά είναι τα tweaks της εβδομάδας που πέρασε

Και αυτή την εβδομάδα που πέρασε είχαμε διάφορα νέα tweaks που θα κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη με  την συμβίωση στο iphone μας προσθέτοντας νέες δυνατότητες.
Ξεχώρισα μερικά που ίσως αξίζουν την προσοχή σας και είναι τα ακόλουθα. ....
1)TwitterNotificationAnimation
Ένα νέα απλό tweak που φέρνει ένα όμορφο animation στο εικονίδιο του twitter όταν έχετε μια καινούργια ειδοποίηση από την εφαρμογή.Το tweak είναι δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.
2)Kairos
Το νέο αυτό tweak προσθέτει μια λειτουργία που έλειπε από τα μηνύματα και μπορεί ο χρήστης να ρυθμίσει μια συγκεκριμένη ημερομηνία που θα σταλεί ένα μήνυμα του έτσι ώστε να μην το ξεχάσει ποτέ του.

3)Round Profile Pic
Το tweak αυτό έχει κυκλοφορήσει για την εφαρμογή του Twitter αλλά και του Facebook αντίστοιχα και αλλάζει τις εικόνες με ένα στρογγυλό προφίλ για πιο όμορφη εμφάνιση.Θα τα βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss
4)WAEnhancer9
Ένα tweak για όσους χρησιμοποιούν πολύ την εφαρμογή του WhatsApp και άρει τους περιορισμούς που υπάρχουν για αρχεία μεγαλύτερα από 16 MB, περισσότερο από 139 χαρακτήρες, απεριόριστες εικόνες και άλλα.Θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.Σχόλια