Αυτά είναι τα tweaks της εβδομάδας που πέρασε

0
Και αυτή την εβδομάδα που πέρασε είχαμε διάφορα νέα tweaks που θα κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη με  την συμβίωση στο iphone μας προσθέτοντας νέες δυνατότητες.
Ξεχώρισα μερικά που ίσως αξίζουν την προσοχή σας και είναι τα ακόλουθα. ....




1)TwitterNotificationAnimation
Ένα νέα απλό tweak που φέρνει ένα όμορφο animation στο εικονίδιο του twitter όταν έχετε μια καινούργια ειδοποίηση από την εφαρμογή.Το tweak είναι δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.




2)Kairos
Το νέο αυτό tweak προσθέτει μια λειτουργία που έλειπε από τα μηνύματα και μπορεί ο χρήστης να ρυθμίσει μια συγκεκριμένη ημερομηνία που θα σταλεί ένα μήνυμα του έτσι ώστε να μην το ξεχάσει ποτέ του.

3)Round Profile Pic
Το tweak αυτό έχει κυκλοφορήσει για την εφαρμογή του Twitter αλλά και του Facebook αντίστοιχα και αλλάζει τις εικόνες με ένα στρογγυλό προφίλ για πιο όμορφη εμφάνιση.Θα τα βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss
4)WAEnhancer9
Ένα tweak για όσους χρησιμοποιούν πολύ την εφαρμογή του WhatsApp και άρει τους περιορισμούς που υπάρχουν για αρχεία μεγαλύτερα από 16 MB, περισσότερο από 139 χαρακτήρες, απεριόριστες εικόνες και άλλα.Θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !