Αποκαλύφθηκε το μυστικό της υψηλής ταχύτητας ανάγνωσης του Touch ID στο iPhone 6S

0
Η τελευταία γενιά των smartphones της Apple χρησιμοποιεί προηγμένα scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID με αυξημένη ταχύτητα σάρωσης.   ......
Μεταξύ των gadgets που έχουν ενισχυμένη ταχύτητα δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τα δύο smartphone 6S το iPhone, το iPhone 6S Plus και το iPad mini tablet 4. Όπως διαπιστώθηκε από ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple, το μυστικό της ταχύτητας σάρωσης είναι η παρουσία των δύο ειδικών επεξεργαστών που είναι υπεύθυνοι για την επεξεργασία βιομετρικών δεδομένων.
Για να αυξηθεί η ταχύτητα σάρωσης η Apple αντικατέστησε τον ένα επεξεργαστή που υπήρχε με δύο.
Έτσι με μερικές αλλαγές που έγιναν στο λογισμικό μπορεί και διαβάζει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια το αποτύπωμα και πολύ γρηγορότερα.

Το βιομετρικό σαρωτή που είναι ενσωματωμένος στο iPhone στο κουμπί Home, για να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν κωδικό αναγνώρισης αντιγράφων ασφαλείας και να εισάγετε τα δείγματα εκτύπωσης των δακτύλων, με το οποίο ο χρήστης θα ξεκλειδώσει το smartphone.Η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων επεκτείνεται σε πάχος 170 μικρόμετρα (περίπου το διπλάσιο πάχος μιας ανθρώπινης τρίχας) και αναλύει τα στρώματα υποεπιδερμικά του δέρματος και παρέχει εικόνες με ανάλυση τουλάχιστον 500 ppi.

Είναι εμφανές πλέον πως μετά από τις δυο προηγούμενες γενιές των iphone η τελευταία γενιά έχει μια πολύ πιο εξελιγμένη τεχνολογία που το κάνει ακόμη γρηγορότερο και αποτελεσματικό.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !