Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πως να σταματήσετε το ενοχλητικό μήνυμα μιας αναβάθμισης χωρίς jailbreak ( tips )

Στο ios 9 η Apple πρόσθεσε την δυνατότητα να ενημερώνεται ο χρήστης με ένα μήνυμα στην οθόνη της συσκευής όταν υπάρχει μια ενημέρωση με τις επιλογές να γίνει εκείνη την στιγμή η αργότερα. .....

Αυτό για όσους είναι επιλογή τους να μείνουν σε ένα παλιότερο λειτουργικό για οποιοδήποτε λόγο, καταντά να είναι πολλές φορές ενοχλητικό αφού θα πρέπει να προσέξουμε να μην πατήσουμε κατά λάθος την ενημέρωση.
Αν κάποια συσκευή έχει jailbreak είναι εύκολο να το εμποδίσουμε, όμως τώρα μπορούμε και χωρίς jailbreak με ένα απλό τέχνασμα.
Ανοίξτε το Safari από την συσκευή σας και επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ.
Θα δείτε ένα μήνυμα που θα σας ζητά να κάνετε εγκατάσταση κάποιου προφίλ.
Μετά την εγκατάσταση του θα δείτε πως πλέον δεν θα σας ενοχλεί καμία ενημέρωση που θα ανεβαίνει.
Ευχαριστούμε την ομάδα GSMagic για τον τρόπο αυτό.Σχόλια