Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ο Tim Cook περιοδεύει στη Κίνα

Δευτέρα σήμερα και ο πρόεδρος της Apple Tim Cook αποφάσισε να επισκεφτεί το Πεκίνο για διάφορα θέματα που απασχολούν την εταιρία. .....

Συγκεκριμένα η Apple ενδιαφέρεται για την μεγαλύτερη εταιρία TAXI στην Κίνα "Didi Chuxing Ζην Lu" όπου και συναντήθηκε με την πρόεδρο.
Ένα άλλο θέμα που απασχολεί την εταιρία είναι πως έχουν πέσει αρκετά οι πωλήσεις του iphone στην αγορά της Κίνας αλλά θα συναντηθεί και με αξιωματούχους που αποφάσισαν να εμποδίσουν τις ταινίες και τα βιβλία από το iTunes στην χώρα τους.

Πρόσφατα μάλιστα το δικαστήριο της Κίνας έδωσε τα δικαιώματα του ονόματος iphone σε εταιρία με δερμάτινα προϊόντα δίνοντας ένα ακόμη πλήγμα στην Apple.
Ο Tim Cook επισκέπτεται πολύ συχνά την Κίνα αλλά αυτή τη φορά έχει πολύ σημαντικά θέματα στην ατζέντα του για την δεύτερη μεγάλη αγορά της εταιρίας.Σχόλια