Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Ο Tim Cook θέλει να πάει στην Κίνα να ξεκαθαρίσει τα προβλήματα

Φανερά ενοχλημένος είναι ο πρόεδρος της Apple με τους Κινέζους αξιωματούχους αφού φαίνεται πως με τις αποφάσεις τους θέλουν σχεδόν φανερά να εμποδίσουν την εξάπλωση του μήλου στη χώρα τους.  .....

Πριν από λίγες ημερες η κυβέρνηση της Κίνας αποφάσισε να απαγορεύσει την πρόσβαση στο iTunes και στις ταινίες του και ταυτόχρονα στα βιβλία του iBooks.
Το ποτήρι ξεχείλισε με την απόφαση του δικαστηρίου να κατοχυρώσει το σήμα iphone σε μια εταιρία με δερμάτινα προϊόντα εμποδίζοντας την Apple να το χρησιμοποιεί.
Η Apple από πέρυσι είχε επενδύσει στην Κίνα που στόχευε να είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά μετά την Αμερική ανοίγοντας και καινούργια καταστήματα Apple Store.

Ο Tim Cook αποφάσισε την επόμενη εβδομάδα να επισκεφτεί ο ίδιος την χώρα και όχι να στείλει αντιπροσώπους του για να ξεκαθαρίσει αυτά τα ζητήματα.Σχόλια