Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Tie Right: AppStore free today

Ένας άντρας ακόμη και αν ποτέ του δεν του αρέσει να χρησιμοποιεί στο ντύσιμο του μια γραβάτα είναι σίγουρο πως θα υπάρχουν στιγμές που αναγκαστικά θα την χρησιμοποιήσει. ....
Για αυτές τις στιγμές  η εφαρμογή Tie Right που απευθύνεται κυρίως σε αυτός που δεν χρησιμοποιούν συχνά την γραβάτα να μάθουν πως θα την δέσουν για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.
Στην εφαρμογή θα βρείτε 6 διαφορετικά δεσίματα γραβάτας ακόμη και παπιγιόν.
Η εφαρμογή έχει κατέβει πάνω από 2 εκατομμύρια φορές και έχει μεγάλη επιτυχία σε πάνω από 30 χώρες και είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/id441129355?mt=8Σχόλια