Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Sweatcoin..Κατεβάστε την εφαρμογή που σας ανταμείβει οικονομικά αν περπατάτε

Για να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να ασχολούνται με τον αθλητισμό, οι προγραμματιστές εφαρμογών χρησιμοποιούν επιτεύγματα και να ανταγωνίζονται με τους φίλους τους.  .....


Έτσι ένας Ρώσος επιχειρηματίας που εργάζεται στην Αγγλία δημιούργησε την εφαρμογή Sweatcoin όπου ο χρήστης απλός την κατεβάζει στην συσκευή του και το μόνο που έχει να κάνει είναι να περπατά όσο γίνετε περισσότερο αμείβοντας τον με χρηματικό έπαθλο ανάλογα με τις επιδόσεις του.
Το νόμισμα που διεκδικεί είναι ένα νέο ψηφιακό νόμισμα που προς το παρόν μπορεί να εξισωθεί με την βρετανική στερλίνα όπου μπορεί κάποιος να αγοράσει διάφορα προϊόντα όπως ρούχα, παπούτσια ή υψηλής τεχνολογίας προϊόντα.
Ο Ρώσος δημιουργός της εφαρμογή Oleg Fomenko βρίσκετε σε διαπραγματεύσεις με άλλες εταιρίες έτσι ώστε να συμμετέχουν με δικά τους έπαθλα σε επιδόσεις των χρηστών διαφημίζοντας παράλληλα τα προϊόντα τους.

Η εφαρμογή Sweatcoin είναι διαθέσιμη για τους χρήστες της Μεγάλης Βρετανίας και αν είστε εκτός από αυτή μπορείτε να γράψετε το mail σας να σας δοθεί μια δοκιμαστική έκδοση στην επίσημη σελίδα εδώ.Σχόλια