Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Stickman jailbreak .....βοηθήστε να δραπετεύσει

Δυστυχώς δεν πρόκειται για κάποιο καινούργιο εργαλείο για να κάνετε jailbreak αλλά όμως πρόκειται για ένα καινούργιο ......
παιχνίδι όπου θα σας κάνει να ξεχαστείτε στο iphone σας.
Βοηθήστε τον φυλακισμένο να δραπετεύσει επιλέγοντας τις σωστές λύσεις που κρύβονται μέσα σε αντικείμενα όπως για παράδειγμα σε ένα καρπούζι.

Το νέο παιχνίδι είναι δωρεάν για όλα τα ios και όλες τις συσκευές και θα το βρείτε διαθέσιμο στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/stickman-jailbreak/id1115298280?mt=8&ign-mpt=uo%3D4


Σχόλια