Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Safety Photo+Video : ApopStore free today ....το χρηματοκιβώτιο με τις εικόνες και τα video σας

Θέλετε να προστατέψετε τις εικόνες και τα video που έχετε στο iphone σας από τα αδιάκριτα μάτια?  .....

Κατεβάστε τότε την σημερινή δωρεάν προσφορά της εφαρμογής Safety Photo+Video και κανείς δεν θα μπορεί να δει τα δεδομένα σας.
Επιλέξτε πιο θέμα θέλετε να ξεκλειδώνετε την εφαρμογή προσθέστε το δαχτυλικό σας αποτύπωμα και επιπλέον κάθε φορά που προσπαθεί κάποιος να παραβιάσει την εφαρμογή θα φωτογραφηθεί αθόρυβα και θα σας αποσταλεί η εικόνα.
Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα από το σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id456637671?mt=8




Σχόλια