Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

PersonalAssistant: Cydia tweak new....κάτι που έλειπε από το ios 9

Το "PersonalAssistant:" είναι ένα καινούργιο tweak που θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που διαχειριζόμαστε την συσκευή μας ακόμη και από την  οθόνη κλειδώματος. .....


Είναι συμβατό με συσκευές που έχουν ios 8 και 9 και μπορείτε να επιλέξετε που θέλετε να εμφανίζεται όπως στην οθόνη κλειδώματος στο κέντρο των ειδοποιήσεων και αλλού με δυνατότητες να μεταβείτε γρήγορα σε κάποια επιλογή εφαρμογής όπως στο ξυπνητήρι στις υπενθυμίσεις στα μηνύματα και αλλού χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε τα αντίστοιχα εικονίδια.
Σας εμφανίζει αναλυτικές πληροφορίες για τον καιρό αλλά και την κατάσταση της μπαταρίας με χρόνους για το τι μπορείτε να κάνετε με το υπόλοιπο που απομένει.
Επεμβαίνει σε εφαρμογές όπως της μουσικής για να αλλάξετε πολλά και να την προσαρμόσετε όπως σας αρέσει αλλά και να δημιουργήσετε συντομεύσεις με τις αγαπημένες σας εφαρμογές.
Αυτά αλλά και ακόμη περισσότερα θα βρείτε στο νέο tweak "PersonalAssistant:" που μπορεί να είναι λίγο ακριβό αφού η τιμή του είναι στα 4,99 δολάρια αλλά είναι ένα εργαλείο που έλειπε από το ios εδώ και χρόνια.
Το tweak θα το βρείτε διαθέσιμο στο ρεπό του BigBoss.

Σχόλια