PersonalAssistant: Cydia tweak new....κάτι που έλειπε από το ios 9

0
Το "PersonalAssistant:" είναι ένα καινούργιο tweak που θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που διαχειριζόμαστε την συσκευή μας ακόμη και από την  οθόνη κλειδώματος. .....


Είναι συμβατό με συσκευές που έχουν ios 8 και 9 και μπορείτε να επιλέξετε που θέλετε να εμφανίζεται όπως στην οθόνη κλειδώματος στο κέντρο των ειδοποιήσεων και αλλού με δυνατότητες να μεταβείτε γρήγορα σε κάποια επιλογή εφαρμογής όπως στο ξυπνητήρι στις υπενθυμίσεις στα μηνύματα και αλλού χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε τα αντίστοιχα εικονίδια.
Σας εμφανίζει αναλυτικές πληροφορίες για τον καιρό αλλά και την κατάσταση της μπαταρίας με χρόνους για το τι μπορείτε να κάνετε με το υπόλοιπο που απομένει.
Επεμβαίνει σε εφαρμογές όπως της μουσικής για να αλλάξετε πολλά και να την προσαρμόσετε όπως σας αρέσει αλλά και να δημιουργήσετε συντομεύσεις με τις αγαπημένες σας εφαρμογές.
Αυτά αλλά και ακόμη περισσότερα θα βρείτε στο νέο tweak "PersonalAssistant:" που μπορεί να είναι λίγο ακριβό αφού η τιμή του είναι στα 4,99 δολάρια αλλά είναι ένα εργαλείο που έλειπε από το ios εδώ και χρόνια.
Το tweak θα το βρείτε διαθέσιμο στο ρεπό του BigBoss.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !