Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

One Touch Dial: Δωρεάν για σήμερα η ολοκληρωμένη εφαρμογή του τηλεφώνου σας

Η εφαρμογή "One Touch Dial" όταν θα την προσθέσετε στο iphone σας τότε σίγουρα θα αντικαταστήσει την κανονική του ios αφού προσφέρει πολλά περισσότερα στο εσωτερικό της.  .....

Θα βρείτε επιλογές για να συνδεθείτε με όλα σχεδόν τα κοινωνικά δίκτυα χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από αυτή, τις επαφές σας με ένα νέο σχεδιασμό που ακόμη και ένα μωρό μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για να πάρει τηλέφωνο με μεγάλα εικονίδια, να σμικρύνεται η να μεγαλώσετε τις επαφές σας να επιλέξετε ποίες θέλετε να φαίνονται και πολλά περισσότερα.
Θα βρείτε υποστήριξη για το Whatsapp, το Twitter, Instagam, το Facebook, e-mail, Skype για να τηλεφωνήσετε η να στείλετε ένα μήνυμα.

Η εφαρμογή One Touch Dial είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/id649604816?mt=8Σχόλια