Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

My Water Balance....δωρεάν η εφαρμογή για την υγεία σας

Αναμφίβολα το νερό είναι το πιο πολύτιμο συστατικό για την υγεία μας και η εφαρμογή My Water Balance έρχεται να μας το θυμίσει μέσα από ένα πολύ όμορφο τρόπο.  ......

Μας δείχνει τις ποσότητες που καταναλώνουμε, τον στόχο μας ειδοποιήσεις αν ξεπεράσουμε το όριο χωρίς να πιούμε κάτι, χρήσιμες συμβουλές αλλά και βραβεία αν πετύχουμε τον στόχο μας για να έχουμε ένα κίνητρο παραπάνω.
Η εφαρμογή My Water Balance συνεργάζεται και με το ρολόι της Apple το Apple Watch όπου και από εκεί μπορούμε να δούμε διάφορα στοιχεία.
Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει και αυτή η πλευρά της υγεία σας τότε μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή από τον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id964748094?mt=8Σχόλια