Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το Monument Valley έφερε στους δημιουργούς του 14.400.000 $ σε διάστημα δύο ετών

Το χαλαρωτικό παιχνίδι παζλ Monument Valley που γνωρίζει τεράστια επιτυχία με τα καταπληκτικά γραφικά και την όμορφη πλοκή του είναι ένα ζωντανό παράδειγμα γιατί οι προγραμματιστές προτιμούν εφαρμογές για το ios. ....


Χαρακτηριστικό είναι πως οι περισσότεροι που κατέβασαν το παιχνίδι είναι χρήστες του ιός με ποσοστό 73% στα Amdroid 17% στο Amazon 3% και στα Windows Mobile μόνο 1%.
Το αποτέλεσμα ήταν να φέρει μεγάλα κέρδη στους δημιουργούς με κορυφαία περίοδο όταν το παιχνίδι χρησιμοποιήθηκε σε μια σκηνή στην ταινία House of Cards όπου έγινε και η σχετική διαφήμιση αυξάνοντας δυο φορές τις αγορές με 70.000 δολάρια κέρδη.Αυτή τη στιγμή, το Monument Valley το έχουν κατεβάσει περίπου 26 εκατομμύρια φορές, και από τα οποία 23 εκατομμύρια ήταν για το δεύτερο έτος του έργου την περίοδο μετά την κυκλοφορία της σειράς.
Να τονίσουμε βέβαια πως σημαντικό ρόλο έπαιξε και ότι σε κάποιο διάστημα δίνονταν δωρεάν όπου πολύ επωφελήθηκαν.Σχόλια