Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Mini vMac...Τρέξτε το παλιό λειτουργικό των Mac στην συσκευή σας

Όπως και να το κάνουμε το παλιό Θρυλικό λειτουργικό των πρώτων Mac υπολογιστών είναι μαγεία και ας μην έχει όλα αυτά που έχουν τα σημερινά αφού θυμίζει εποχές που ο υπολογιστής ήρθε να αλλάξει την ζωή μας. ......

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να τρέξετε και εσείς στην συσκευή σας το λειτουργικό των πρώτων Mac όπως του Mac Plus, Mac II και Mac 128K χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες?
Τώρα μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα κατεβάζοντας απλός το νέο εξομοιωτή από το cydia με το όνομα Mini vMac.
Θα χρειαστείτε να έχετε το αντίστοιχο λειτουργικό image σε κάποια πηγή όπως είναι το Dropbox το iCloud Drive η αν θέλετε να το τοποθετήσετε μόνοι σας στην διαδρομή var/mobile/Documents/Mini vMac με κάποιο εργαλείο SFTP.
Το Mini vMac θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss και λειτουργεί από ios 7 και μεγαλύτερο.Σχόλια