Η Microsoft αναστατώνει τους χρήστες μειώνοντας το Onedrive σε 5GB

0
Η Microsoft ανακοίνωσε στέλνοντας σχετικό mail στους χρήστες πως από 10 Αυγούστου το δικό της σύννεφο το "OneDrive" θα μειωθεί από τα 15GB δωρεάν στα 5GB και θα πρέπει οι χρήστες να φροντίσουν για τα δεδομένα τους.  .....

Τον περασμένο Δεκέμβριο η εταιρία είχε ανακοινώσει πως όσοι χρήστες το ενεργοποιήσουν μέχρι 31 Ιανουαρίου θα έχουν 15GB αποθηκευτικό χώρο δωρεάν αλλά τρεις μήνες μετά άλλαξε τα σχέδια της.
Μετά τις 10 Αυγούστου αν οι χρήστες δεν φροντίσουν τα δεδομένα τους θα κλειδωθούν και αν δεν υπάρχει συνδρομητική εγγραφή για ένα χρόνο μετά θα διαγραφτούν όλα τα αρχεία τους.
Η είδηση αυτή έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση και διαμαρτυρία από τον κόσμο που το επέλεξε για αποθήκευση των δεδομένων τους.

Να σημειωθεί πως η Apple έχει 5GB δωρεάν και μετά για 50GB χρειάζεται συνδρομή 0,99 δολάρια ανά μήνα έναντι της Microsoft που για τα 50GB απαιτεί 1,99 δολάρια ανά μήνα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !