Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Microsoft αναστατώνει τους χρήστες μειώνοντας το Onedrive σε 5GB

Η Microsoft ανακοίνωσε στέλνοντας σχετικό mail στους χρήστες πως από 10 Αυγούστου το δικό της σύννεφο το "OneDrive" θα μειωθεί από τα 15GB δωρεάν στα 5GB και θα πρέπει οι χρήστες να φροντίσουν για τα δεδομένα τους.  .....

Τον περασμένο Δεκέμβριο η εταιρία είχε ανακοινώσει πως όσοι χρήστες το ενεργοποιήσουν μέχρι 31 Ιανουαρίου θα έχουν 15GB αποθηκευτικό χώρο δωρεάν αλλά τρεις μήνες μετά άλλαξε τα σχέδια της.
Μετά τις 10 Αυγούστου αν οι χρήστες δεν φροντίσουν τα δεδομένα τους θα κλειδωθούν και αν δεν υπάρχει συνδρομητική εγγραφή για ένα χρόνο μετά θα διαγραφτούν όλα τα αρχεία τους.
Η είδηση αυτή έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση και διαμαρτυρία από τον κόσμο που το επέλεξε για αποθήκευση των δεδομένων τους.

Να σημειωθεί πως η Apple έχει 5GB δωρεάν και μετά για 50GB χρειάζεται συνδρομή 0,99 δολάρια ανά μήνα έναντι της Microsoft που για τα 50GB απαιτεί 1,99 δολάρια ανά μήνα.Σχόλια