Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

LiveRinging: Cydia tweak new...Προσθέστε ένα video αντί για ήχο κλήσης στις εισερχόμενες

Το LiveRinging είναι μια καινούργια δημιουργία που κυκλοφόρησε σήμερα και έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που εμφανίζονται οι εισερχόμενες στην συσκευή σας. .....


Μπορείτε να επιλέξετε ένα video από την βιβλιοθήκη σας και να το ορίσετε να παίζει στην οθόνη του iphone όταν δέχεστε μια κλήση είτε από μια συγκεκριμένη επαφή είτε και από όλες.
Το tweak είναι συμβατό για ios 9 και μεγαλύτερο και θα το βρείτε διαθέσιμο στο ρεπό του BigBoss στην τιμή των 1,99 δολαρίων.Σχόλια