Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Kairos: Cydia tweak new free....για να φτάνουν στο καιρό τους τα μηνύματα σας

Πολλές φορές έχουμε στο μυαλό μας να στείλουμε ένα σημαντικό για εμάς μήνυμα αλλά όταν φτάνει η στιγμή το έχουμε ξεχάσει και πλέον είναι αργά.  .....

Για αυτές τις στιγμές είναι το νέο tweak "Kairos" όπου μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα σας και να ορίσετε την ώρα και την ημερομηνία που θέλετε να σταλεί μέσα από την κανονική εφαρμογή των μηνυμάτων του ios.
Έτσι δεν ξεχάσετε ποτέ τα γενέθλια της αγαπημένη σας η άλλες υποχρεώσεις που έχετε.

Το νέο tweak Kairos θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss και στις ρυθμίσεις του θα βρείτε τις επιλογές που θέλετε να διαμορφώσετε.Σχόλια