Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αξίζει το jailbreak τόσο πόλεμο? (γνώμη)

Σίγουρα οι οπαδοί του της Jailbreak κοινότητας είναι πολλά εκατομμύρια χρήστες και κάθε φορά που ένα καινούργιο λειτουργικό που κυκλοφορεί από την Apple είναι και μια νέα απειλή για τα εργαλεία. ....


Τόσα χρόνια έδειξε πως τα έχει καταφέρει καλά αρχικά με τον Geo Hotz αργότερα με τον ZipPhone, τους ικανότατους Dev Team που ήταν πολυπληθής ομάδα δημιουργώντας απίστευτα εργαλεία όχι μόνο για jailbreak αλλά για ξεκλείδωμα μιας συσκευής ανάκτηση και πολλά άλλα.
Ακολούθησαν οι Κινέζοι με πρώτους τους Taig και αργότερα τους Pangu και φτάσαμε στο σήμερα που πλέον και δεν έχουμε κάποιο νέο εργαλείο, αλλά δεν βλέπουμε και κάποιο φως στον ορίζοντα παρά μόνο κάποιες εικόνες που δείχνουν τα κατορθώματα κάποιων χωρίς να υπόσχονται πως θα κυκλοφορήσει κάτι.
Και ξαφνικά την ομίχλη έρχεται να διώξει μια νέα ομάδα η GSMagic που αποτελείται από Ελληνόπουλα με όνειρα όχι μόνο γιατί κατάφεραν να φτιάξουν ένα νέο jailbreak αλλά έτσι "για το γαμώτο" όπως λέμε εμείς οι Έλληνες.
Η είδηση παίρνει απίστευτη έκταση όπως είναι λογικό, και στο επίκεντρο βρίσκετε και το blog μας αφού η Ελληνική ομάδα διάλεξε αυτό σαν βήμα επικοινωνίας.
Οι ξένοι ζητάνε αποδείξεις και ανεβαίνουν οι πρώτες εικόνες όμως αυτό δεν τους ικανοποιεί και έρχεται και το video για να βάλει τέρμα στις φήμες.
Όμως και πάλι ο πόλεμος είναι ανελέητος αφού με ψεύτικα επιχειρήματα προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι ψεύτικο.

Κάτι ανάλογο οι παλιοί θα το θυμούνται όταν έγινε το πρώτο εργαλείο από τους Κινέζους τι πόλεμο δέχτηκαν για ότι κλάπηκε ο κώδικας, για ότι υπήρχε ψεύτικος cydia που κατεβάζουν εφαρμογές σπασμένες και πολλά άλλα που στη πορεία αποδείχτηκαν αερολογίες αφού κερδισμένος ήταν ο χρήστης που είχε τελικά jailbreak σε πολλές εκδόσεις μετά.

Δεν ξέρουμε αν θα καταφέρουμε ποτέ να δούμε το νέο αυτό jailbreak από την ομάδα GSMagic αφού η τελική έκδοση του 9.3.3 από την Apple δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη και μπορεί να διορθώσει τις ευπαθές αν διαρρεύσουν από "καλοθελητές" που χάνουν την πρωτιά, αλλά είναι σίγουρο πως η Ελλάδα ακούστηκε σε κάθε γωνιά της γης για καλό λόγο και δικαίωμα στην γνώση έχουν όλοι οι άνθρωποι ανεξάρτητα της χώρας η το χρώμα τους.

Από αυτή την ανάρτηση θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα GSMagic που εμπιστεύτηκαν το blog μας να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία και να κλείσουν τα αυτιά τους και τα μάτια τους σε όλους που τους επιτίθενται και η καλύτερη απάντηση θα είναι ένα Ελληνικό εργαλείο για το jailbreak του ios 9.3.3

Σχόλια