Σταμάτησε το jailbreak η να περιμένουμε κάτι σύντομα?

0
Πάει πολύς καιρός που δεν έχουμε κανένα νέο για ένα καινούργιο jailbreak ενώ τα λειτουργικά της Apple διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. .....

Έτσι όπως είναι λογικό τα νεύρα των περισσότερων έχουν σπάσει με τους περιορισμούς της Apple να κυριαρχούν.
Η ομάδα 3Κ που δημιουργεί το εργαλεία των Taig αποφάσισε στο επίσημο Κινέζικο forum να σπάσει τη σιωπή τους και απάντησε σε κάποιον που αναρωτιέται αν θα έχουμε ένα jailbreak, πως ποτέ δεν σταμάτησαν να δουλεύουν σκληρά για να ολοκληρώσουν ένα καινούργιο εργαλείο.
Το πρόβλημα είναι πως η apple διαθέτει μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων και είναι λίγο δύσκολο αφού απαιτεί πολύ χρόνο για να ολοκληρωθεί και να λειτουργεί σε όλες το ίδιο καλά.
Αρκεί να σκεφτεί πως και η ίδια η Apple δεν καταφέρνει να λειτουργεί χωρίς προβλήματα σε όλες τις συσκευές της ένα λειτουργικό, με πρόσφατο παράδειγμα το ios 9.3.2 που τελικά το απέσυρε.
Είναι γεγονός πως τα exploit έχουν βρεθεί αλλά πρέπει να αξιοποιηθούν σωστά και όχι να καταστραφούν σύντομα με μια διόρθωση από την Apple.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !