Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Ελληνική απάντηση στην Jailbreak σκηνή και το IOS 9.3.3

Μπορεί τα εργαλεία του jailbreak να μην έχουν ανανεωθεί εδώ και καιρό για τα νέα λειτουργικά αλλά όπως αποδεικνύεται οι προσπάθειες δεν σταματούν. .....

Και αυτή τη φορά η απάντηση ήρθε από Ελληνικά χέρια όχι απλά με στατικές εικόνες αλλά και ζωντανό video που δεν δέχεται καμιά αμφισβήτηση πως είναι πέρα για πέρα αληθινό.
Άλλωστε αυτό επιβεβαιώθηκε και τους κορυφαίους προγραμματιστές του χώρου, αλλά και την μεγάλη έκταση που πήρε αν προσέξετε.

Στο video διακρίνεται το iphone 6S  στην έκδοση του ios 9.3.3 με εγκατεστημένο το cydia και μάλιστα δίπλα η εφαρμογή μας από το blog ARGONAYTIS.
Είναι η πρώτη φορά που Ελληνική ομάδα καταφέρνει κάτι τέτοιο αλλά όμως η ομάδα GSMagic Team δεν είναι καινούργια αφού εδώ και χρόνια δουλεύει σιωπηλά και πίσω από την σκηνή για νέα εργαλεία.
Τώρα πιο δυνατή από ποτέ με περισσότερα μέλη κατάφεραν αυτό που περιμέναμε όλοι μας.
Το πρώτο βήμα έχει γίνει και απομένει να ολοκληρωθεί για να μπορούμε όλοι μας να απολαύσουμε ένα καινούργιο jailbreak εργαλείο.

Μείνετε συντονισμένοι για ότι νεότερο αφού από το blog μας ξεκίνησαν όλα σε αποκλειστικότητα και για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε σύντομα με ανάρτηση αλλά και συζήτηση στο chat του blog.
Σχόλια